На останню сесію Луцькради запланували продаж чотирьох земельних ділянок

23 Жовтня 2015, 14:55
2566

Чотири «сотки» у 40-у мікрорайоні планують продати ТзОВ «Промагроінвест» та 40 «соток» – підприємцю Валентині Марчуковій. Відповідні проекти рішень на розгляд депутатів Луцької міської ради винесло управління земельних ресурсів.

Загалом на останню сесію міськради, що відбудеться 28 жовтня, запропоновано більше ста проектів рішень. Серед них – про безоплатну передачу громадянам земельних ділянок, про дозволи на розробку документації щодо такої передачі, про надання землі в оренду тощо.

Серед рішень – пропозиція продати чотири земельні ділянки. Дві із них, площею 0,014 га та 0,33 га на вулиці Конякіна, 2 запланували продати місцевому ТзОВ «Промагросервіс» за 93 тисячі гривень. Земля підприємству потрібна для обслуговування виробничої бази та гаражів.

Дві інші ділянки – площею 0,1 га на вул. Єршова, 7а та площею 0,3 га на вул. Карбишева, 2д – управління земельних ресурсів пропонує продати громадянці Валентині Марчуковій для будівництва та обслуговування виробничо-складських і торгово-офісних приміщень. Запланована вартість оборудки – 935 тисяч гривень.

До слова, Марчукова Валентина Михайлівна числиться у Єдиному державному реєстрі як підприємець, що займається роздрібною торгівлею залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах. У телефонному коментарі «Району.Луцьк» Валентина зазначила, що насправді купівлею ділянок займається її син – Ігор Марчуков. Останній перебуває закордоном і розповісти про плани на використання землі пообіцяв після повернення.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024