П'яти ринкам у Луцьку дозволили продавати агропродовольчу продукцію

06 Травня 2020, 12:39
Продукти 3749
Продукти

У Луцьку дозволили п'яти ринкам реалізовувати агропродовольчу продукцію, які мають гарантійні листи щодо забезпечення порядку і дотримання всіх вимог.

Про це йшлося під час онлайн-сесії міської ради 6 травня.

Депутати внесли зміни до рішення «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену COVID-19».

За словами керівника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Юрія Кирилюка, станом на середу, 6 травня, заявили про роботу і мають гарантійні листи п'ять ринків: Центральний, Завокзальний, Ринок «Домінанта» на вулиці Карпенка-Карого, північний та Лучеськ. Ці ринки можуть почати працювати вже 7 травня.

Окрім того, незабаром можуть дозволити працювати ринкам в мікрорайоні ДПЗ, на бульварі Дружби Народів КП «Луцькі ринки» на Глушець.

Якщо ж ці ринки не дотримуватимуться вимог, то їх можуть закрити, як зупинили роботу сільськогосподарського ярмарку на Єршова (поблизу ТЦ «Глобус»).

Як наголосив в. о. міського голови Григорій Пустовіт, з 11 травня працюватимуть всі ринки, якщо не внесе зміни Кабінет міністрів України.

Відтак, керівникам ринків необхідно ретельно приготуватися до роботи та забезпечити дотримання всіх карантинних заходів, визначених відповідними нормативно-правовими актами. На одного відвідувача ринку повинно бути щонайменше 10 квадратних метрів площі, у черзі вони мусять дотримуватися дистанції щонайменше 1,5 метра. А продавці повинні забезпечити покупців антисептиками або одноразовими рукавичками.

Читайе також:

 

Коментарі
06 Травня 2020, 21:53
А як же вони дістануться до ринків?
08 Травня 2020, 20:31
ПІШКИ ПІДЕМО З КОВЕЛЬ-2
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром