Жадан і Собаки повертаються до Луцька

23 Жовтня 2015, 14:15
5189

Жадан і Собаки вирушають у масштабну мандрівку десятьма містами Сходу та Заходу України.

Перша частина листопадового туру стартує 6 листопада з Харкова і завершиться у Луцьку, повідомляє Мистецьке об'єднання «стендаЛь».

У Луцьку концерт відбудеться18 листопада, о 20:00, у пабі «Лучеськ» (вул. Крилова, 1).

Актуальна концертна програма буде насиченою, адже до неї увійдуть не тільки добре знайомі шанувальникам пісні. Також гостей чекає особлива місія: презентувати свіжі композиції, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016, йдеться у прес-анонсі заходу.

Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції, - так фронтмен проекту Сергій Жадан описує ідею подорожі.  

Вхід: 70 грн.

Нагадаємо, що учасниками проекту Жадан і Собаки вже записано три альбоми: «Спортивний клуб армії», «Зброя пролетаріату» та «Бийся за неї». Гурт регулярно грає сольно та на фестивалях, зокрема у 2015 році дали концерти на Гогольфест, Західфест, Rock'n'Ball, Україна:разом на зліт! та багато інших.


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром