Велоперегони: лучанка тріумфувала на Кіпрі

10 Березня 2017, 20:55
1818

Українська велогонщиця класу маунтенбайк Яна Беломоїна виграла перегони класу C1 в місті Аматус (Кіпр). Найближча переслідувачка відстала від волинянки на 45 секунди.

Після стартового кола першою йшла представниця Швеції Александра Енген. Проте у неї виникли деякі проблеми, чим моментально скористалися угорка Барбара Бенко та українка Яна Беломоїна, - повідомляє ІА Волинські Новини.

На другому колі чемпіонка Угорщини була у ролі лідера, але вже на третьому першою прокладала шлях переважно Беломоїна. Яна швидко штурмувала круті і складні підйоми, що дозволило їй організувати непоганий відрив.

«Мені подобаються такі підйоми. Спершу трохи важко було їхати проти вітру, але потім справи йшли все краще і краще. Зізнаюсь, що такі складні траси я люблю найбільше. На такому ландшафті я можу будувати успішну атакувальну тактику. Зараз я маю цілий тиждень, аби відпочити і насолоджуватися краєвидами цього прекрасного острова», - розповіла лучанка.

Беломоїна фінішували із загальним часом 01 година 17 хвилин 03 секунди. Угорка Барбара Бенко відстала від Яни на 45 секунд. Шведка Александра Енген задовільнилась бронзою, відставши від лідера на 1 хвилину 21 секунду. Ще одна представниця України Ірина Попова пройшла дистанцію одинадцятою (01:29:20).

Зазначимо, у світовому рейтингу UCI Яна Беломоїна знаходиться на сьомому місці (1417 очок).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром