Судили неповнолітнього луцького студента, який напився у Дольську

06 Травня 2020, 09:19
2698

Суддя Любешівського районного суду Віталій Глинянчук розглянув справу, яка надійшла з Любешівського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності неповнолітнього студента Луцького педагогічного коледжу, якого затримали п'яним на Любешівщині.

Слухання справи відбулось 28 квітня. Про це йдеться у постанові суду.

Обвинувачений приблизно о 22:20 25 квітня перебував у п'яному вигляді у брудному одязі, чим ображав людську гідність і громадську мораль.

Хлопець у судовому засіданні свою вину у скоєнні проступку визнав, у вчиненому розкаявся та пояснив, що ввечері 25 квітня у селі Дольськ Любешівського району разом з двома односельцями розпили літру горілки та дві літри алкогольного пива. Від випитого він сильно сп'янів та погано пам'ятає, що відбувалось далі. У такому вигляді його виявили працівники поліції.

Крім пояснень неповнолітнього, його винуватість у вчиненні проступку стверджено письмовими поясненнями свідків, консультативним висновком лікаря.

Суддя постановив визнати хлопця винуватим у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною першою статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і застосувати до нього захід впливу у виді попередження.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром