Юніори «Волині» програли «Карпатам»

10 Березня 2017, 20:45
1400

Чемпіонат U-21. 21-й тур. "Карпати" U-21 Львів - "Волинь" U-21 2:1.

Початок матчу був за лучанами і вже на 5-й хвилині зустрічі Андрій Никитюк, отримавши пас з лівого флангу красивим у даром з-за меж карного майданчика відкрив рахунок, - повідомляє прес-служба волинського клубу.

Господарям, щоправда, швидко вдалося встановити рівновагу після подачі кутового. Протягом усього тайму точилася гостра боротьба і врешті команди пішли на перерву за нічийного результату. Однак ще до перерви лучани залишилися в меншості. На 39-й хвилині арбітр показав другу жовту картку Олегу Тракалу.

У другому таймі волиняни, граючи у меншості, більше контратакували, створюючи гольові моменти біля воріт суперника, сподіваючись збільшити рахунок. Однак на 62-й хвилині матчу наш захисник Руслан Марушка отримує від рефері друге попередження і команда залишилася  вдев’ятьох.  Грати на полі суперника без двох центральних оборонців вкрай важко, тим більше сподіватися на конструктивні дії в атаці, однак декілька нагод забити м’яч волиняни створили. Сергій Трикош отримав у карному майданчику господарів пас від Дмитренка, звільнився від опіки захисників і пробив по воротах, але виручив голкіпер «Карпат». Чудову нагоду забити наприкінці матчу втратив юний Назар Сеник. Замкнути простріл вздовж воріт від Владислава Дмитренка йому завадив захисник львів’ян.

Волиняни цілком мали підстави розраховувати на нічийний результат, однак на 5-й доданій хвилині арбітр матчу Ігор Пасхал призначив пенальті у ворота «Волині» за порушення правил, який «Карпати» реалізували. Проте за мить до цього епізоду нападник суперника в боротьбі за м’яч підіграв собі рукою...

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром