Мережа «Наш Край» організувала чергову допомогу під час пандемії

05 Травня 2020, 15:59
Мережа «Наш Край» організувала чергову допомогу під час пандемії 3204
Мережа «Наш Край» організувала чергову допомогу під час пандемії

У Луцьку комунальне підприємство «Будинок дитини» отримало допомогу для своїх вихованців – продуктові набори від мережі «Наш Край».

Одним із важливих векторів розвитку для себе мережа «Наш Край» обрала Корпоративну соціальну відповідальність, як обов’язкову складову функціонування свого бізнесу. Тому, за будь-яких умов, допомога тим, хто її потребує є невід’ємною частиною роботи мережі.

«Привезли нам 30 пачок вершків, 10 кілограмів довгого і круглого рису, три види макаронів загалом близько 8 кілограмів», – поділився директор КП «Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки» Володмир Алейніков.

«Основна мета корпоративної соціальної відповідальності полягає в тому, щоб наші магазини були центром сталого розвитку територій, де вони функціонують як осередок соціального життя громади, комфортне місце роботи та місце отримання корисної інформації.

У своїй щоденні роботі ми прагнемо якісно покращити рівень життя громад, у яких і для яких ми працюємо. Тому ми завжди відгукуємось на запити та активно співпрацюємо з багатьма соціальними установами, громадськими та волонтерськими організаціями Волинської області», – розповів генеральний директор мережі «Наш край» Віктор Мольченко.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром