У Луцьку судові охоронці вдосконалювали свої навички

05 Травня 2020, 15:45
Судова охорона 2397
Судова охорона

Судові охоронці підвищували кваліфікацію, аби краще забезпечувати порядок на резонансних судових засіданнях.

Навчання відбувалися і на території Ківерцівського районного суду. Про це інформує пресслужба судової охорони. 

Практичні навчання є основою теоретичних знань та навичок отриманих на заняттях і дають змогу відтворити ситуацію і удосконалити алгоритм дій співробітника під час виникнення надзвичайної ситуації. Саме такі ситуаційні завдання вирішували на практиці співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області. 

Тренування проводили на базі усіх судових установ Луцька та Ківерцівського районного суду Волинської області, з дотриманням карантинних заходів, застосовуючи Методичні рекомендації щодо дій співробітників Служби з підтримання громадського порядку в суді, припинення неповаги до суду, забезпечення безпеки всіх учасників судового процесу у зв’язку з проведенням резонансних судових засідань.

Під час проведення занять були відпрацьовані дії із застосуванням спеціальних засобів та засобів зв'язку для виконання зазначених завдань.

Зокрема, вчасного реагування на зміни обстановки в разі виникнення надзвичайної або конфліктних ситуацій, порушення пропускного режиму, попередження незаконного проникнення осіб до судової установи.

Читайте також: Дорогу Луцьк – Дольськ хотіли відремонтувати за державні кошти з порушеннями

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024