Завжди напоготові: робота водіїв «Волиньгазу» під час карантину

05 Травня 2020, 14:12
2731

Щодня водії АТ «Волиньгаз» підвозять медиків до лікарень, їдуть у найвіддаленіші куточки області, щоб усунути витоки газу та повернути газопостачання споживачам.

Окрім цього, вони привозять колег до роботи, дезінфікують транспорт, аби запобігти поширенню COVID-19. В умовах карантину водії – це сучасні герої, без яких важко уявити роботу багатьох компаній. Про це повідомляє пресслужба РГК «Волиньгаз».

Сергій Василюк – водій аварійно-диспетчерської служби Володимир-Волинського відділення «Волиньгазу». Він разом із колегою виїздить на виклики споживачів, усуває витоки газу та локалізує аварійні ситуації. Чоловік розповідає, що під час карантину волиняни викликають аварійну службу частіше – в середньому за день на «104» в області надходить близько 40 викликів, з них понад 80 % пов’язані з запахом газу.

Сергій Василюк стежить за безпекою споживачів і фахівців АДС – дезінфікує оперативні автомобілі після кожного виїзду на виклик. Навіть в умовах пандемії, служба «104» оперативно реагує на виклики, виїжджає до споживачів газу і контактує з клієнтами, ризикуючи життям та здоров’ям.

Сергій Василюк
Сергій Василюк

Читайте також: Як фахівців Регіональної Газової Компанії убезпечують від  COVID-19

Водій метрологічної служби «Волиньгазу» Сергій Козак щодня привозить на роботу медиків. Щоб встигнути, розпочинає свій робочий день о сьомій ранку: забирає медиків за маршрутом м. Рожище-Луцька міська клінічна лікарня і за цим же маршрутом довозить їх додому.

Сергій Козак
Сергій Козак

Щодня луцьких газовиків до роботи привозить службовий автобус. За кермом – Микола Куц, водій з двадцятирічним стажем. О восьмій ранку він доставляє на роботу працівників «Волиньгазу» і ввечері розвозить їх по домівках. В умовах карантину двічі на день обробляє дезінфекційним розчином транспорт – дбає про безпеку колег.

Доки газовики працюють над тим, аби у домівки волинян безперебійно та безаварійно надходив газ, Микола Степанович допомагає розвозити допомогу медикам, бо знає – нині лікарям неабияк потрібна підтримка. Чоловіку 61 рік, він повен сил, енергії та з усмішкою на вустах зауважує, що «рух – це життя».

Микола Куц
Микола Куц

ДовідкаВід початку 2020 року аварійно-диспетчерська служба «Волиньгазу» здійснила 3500 виїздів на виклики споживачів. В умовах карантину кількість викликів служби «104» зросла на 10 %. Під час пандемії водії компанії на постійній основі перевозять понад 50 медичних працівників до міських та районних лікарень, доставляють благодійну допомогу медзакладам.

Читайте також: «Волиньгаз збут» поверне гроші за газ учасникам акції «Твоя енергонезалежність»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром