Перемоги: правоохоронці не відреагували на свавілля комунальників

10 Березня 2017, 15:23
2030

Лучанин розповів про свавілля різників дерев у Луцьку, на яке не відреагували ні поліцейські, ні муніципали.

Про це йдеться у дописі, який розмістив Віктор Кондратенко на сторінці «Збережемо древній Луцьк» у Фейсбуці.

«Чергове кронування дерев. Контролю ніякого, не тільки якості, але й дозволів. Цурпалки стирчать, муніципальні різники радісно підраховують халявний прибуток», – пише чоловік.

Мова йде про двір будинку на проспекті Перемоги, 10.

«Муніціпальні різники в уніформі спиляли здорову (сік аж бризкав) високу березу у дворі. Дозвіл спочатку показали на кронування вздовж проспекту, про двір не вказано, потім взагалі відмахувалися: "То до начальства...". Поліція відмовилась навіть реєструвати дзвінок ("Не наша парафія"), розрекламований телефон муніціпальної поліції не відповідає досі», – продовжує лучанин

За порізаним на чурбачки деревом спочатку під'їхав жовтий бус з приватним номером. Водій передав гроші «дядькові без помаранчевої уніформи, котрий раніше представлявся, як бригадир».

Потім під'їхала приватна вантажівка, «завантажила решту чурбачків, купюри знов прошелестіли до дядька в карман, машина зникла».

Останнім прибув муніципальний тракторець, завантажився тим, що залишилось – тоненькими гілками.

«Півтора метри стовбура залишилось стирчати з землі... опікуватись ними ніхто, вочевидь, не збирався», – завершує історію лучанин.

У найближчий час він пообіцяв надати фото- і відеодокази зухвалої поведінки комунальників. Редакція «Район.Луцьк» слідкуватиме за розвитком цієї ситуації. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром