Лучанка просить заборонити батути і квадроцикли

10 Березня 2017, 13:14
2262

Лучанка просить міську раду заборонити у муніципальних скверах атракціони, які роблять її прогулянки з дитиною стресовими та небезпечними.

Таку петицію сьогодні, 10 березня, розмістила на сайті ЄСМП мешканка Луцька Оксана Вращук.

«Вже кілька років, з весни по осінь, неможливо спокійно провести час з дітьми на дитячому майданчику поблизу піцерії «Solo», адже вузькими пішохідними стежками «шниряють» дітки на квадроциклах чи електроавтомобілях, порушуючи не лише спокій лучан, а й наражаючи на небезпеку малолітніх діток, які граються в піску чи бігають по сквері.(...) Для мене, як мами, малолітньої дитини, прогулянки в такому місці стають стресовими та небезпечними – минулого року мою півторарічну дитину ледь не збив школяр на квадроциклі, який він взяв в оренду прямо на тому ж майданчику», – пише вона.

Вона звертається до усіх свідомих батьків і представників міської влади підтримати цю петицію та заборонити розміщувати батути та електрокари в скверах, які є власністю міста.

«Сквер на проспекті Молоді, Театральний майдан – місця, які повинні бути безпечними навіть для маленьких горожан, бо прогулюватися і бути постійно в стресі, що за мить на вас може наїхати електромобіль – не найкраща емоція, яку хотілося б отримувати від відпочинку у рідному місті», – стверджує лучанка.

Читайте також: Лучанин вимагає негайно ліквідувати маршрут №47

Коментарі
10 Березня 2017, 23:48
А батути теж її можуть збити? Чи вони занадто шумні, бо не змощені мастилом, і скриплять, навіюючи їй непристойні думки? Чи їй в дитинстві не дали на батуті пострибати, і вона виміщує зло?..
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром