Теремнівська: винних у знесенні зупинки так і не знайшли

23 Жовтня 2015, 10:23
3612

Невідомі знесли криту зупинку громадського транспорту й майже півроку залишається невідомо, хто це зробив та коли обаштують нову.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Лучанин Микола Ігнатович уперше заговорив про цю проблему у серпні під час прийому громадян заступника міського голови Лариси Соколовської.

Він нагадав, що раніше стояла хороша крита зупинка, яка захищала людей від вітру, дощу, а тепер на розі вулиць Теремнівська-Рівненька стоїть лише каркас.

«Ми усі приходимо з дачі на цю зупинку, як сонце пече влітку, то ніде присісти, а нам по 80 років і більше. А поряд встановили кіоск, зупинки тепер немає. Як так може бізнес чинити з нами, старшими людьми?!» - озвучив проблему Микола Ігнатович.


Тоді йому пообіцяли чиновники розібратися із ситуацією. Зокрема Лариса Соколовська зауважила, що вона звернеться в муніципальну дружину, аби там перевірили, куди зникла встановлена раніше зупинка.

З цього приводу ІА Волинські новини коментує ситуацію начальник відділу Юлія Сиротинська. З її слів, встановити, хто це зробив, можна буде не раніше як через місяць.

Зауважимо, що про знесену невідомими особами зупинку на розі вулиць Теремнівська-Рівненька у Луцьку стало відомо три місяці тому. Але ще й досі відповідні служби з’ясовують причини обставин, що склалися.

«Ми подали письмові запити до земельного управління, кадастру, реєстраційної служби, аби встановити, чия на цей момент земля, кому її виділяли, кому належало майно тощо. Вже їхні відповіді матимемо впродовж наступного місяця, тоді й складемо загальну картину. Хто зніс – поки невідомо, якраз ми над цим питанням працюємо. На місці опитували місцевих жителів, усі кажуть, що справді бачили, як зносили зупинку, втім, ніхто не знає, хто це зробив. Допомагає нам з цим і дільничний міліціонер», - пояснює головний муніципал міста.

Якщо не вдасться встановити, хто лишив містян без зупинки, додає Юлія Сиротинська, тоді підготують звіт для новообраного міського голови, який підготує звіт на виконком, щоб облаштувати зупинку за кошти міського бюджету.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром