У Луцьку нацгвардійці склали присягу на вірність

02 Травня 2020, 15:14
У Луцьку нацгвардійці склали присягу на вірність 4330
У Луцьку нацгвардійці склали присягу на вірність

У Луцьку новобранці Національної гвардії склали присягу на вірність українському народові. 

Цьогоріч, у зв'язку з карантинними обмеженнями, присягу приймали без гостей та звичних урочистостей. Про це йдеться на сторінці війської частини 1141 у фейсбук.

Гвардійці, які нещодавно прийшли служити до військової частини, зібралися на плацу військової частини, аби проголосити текст присяги і стати повноцінними членами військової родини. Для кожного з них – це свідомий крок у житті.

«Складання військової присяги збіглося з моїм днем народження. Цей день я запам’ятаю на усе життя, бо сьогодні доля зробила мені найкращий подарунок. Про Національну гвардію я дізнався з інтернету. Багато читав, стежив за її розвитком. І коли постав вибір працевлаштування, без вагань вирішив стати військовим», – розповідає солдат Юрій Литвинович.

Стабільність, відповідальність і можливість саморозвитку – вважає головними перевагами служби в Нацгвардії Анастасія Єпифанцева. Свого часу вона закінчила Харківську юридичну академію і мріяла стати поліцейською. Але доля привела її до Нацгвардії. Про свій вибір не шкодує.

«У військовій частині дружній, хороший колектив. Кожному, хто хоче розвиватися та самовдосконалюватися, тут завжди раді допомогти. Ось і я мрію зі звичайного солдата «дорости» до офіцера. Все робитиму для того, щоб моя мрія здійснилася», – каже дівчина.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром