Продюсер та засновник кінофестивалів поспілкується з лучанами в онлайні

06 Травня 2020, 10:25
Денис Іванов 3162
Денис Іванов

Український продюсер та засновник кінофестивалів Денис Іванов спілкуватиметься онлайн із лучанами.

Молодіжний центр Волині проведе онлайн-інтерв'ю із Денисом Івановим 6 травня о 18:00. Про це інформують організатори.

«Кіноіндустрія стрімко розвивається і багато українських фільмів ми вже бачити в кінотеатрах. А фестивалі кіно стають дедалі популярнішими. Хоч карантин забрав можливість ходити в кіно, говорити про нього ми можемо і в онлайні! Тим більше, про рідне, про сучасний український кіноматограф», – зазначає Молодіжний центр Волині.

Організатори запрошують на онлайн-інтерв'ю з непересічною особистістю у кіногалузі, Денисом Івановим. Глядачі почують про розвиток українського кіно через призму багаторічного досвіду гостя.

Денис Іванов є українським продюсером, кінодистриб'ютором, культурним менеджером та  телеведучим. За його плечима чимало здобутків, адже він співзасновник кінокомпанії «Артхаус Трафік», засновник кінофестивалю «Чілдрен кінофест» і Київського тижня критики. Також він є співзасновник Одеського міжнародного кінофестивалю.Зокрема він є членом Європейської кіноакадемії, Національної спілки кінематографістів України та Української кіноакадемії.

Трансляція відбуватиметься на фейсбук-сторінці Молодіжного центру Волині. У коментарях глядачі зможуть задавати питання, на які відповість діяч у культурній та кіносфері.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024