В кінці березня у Луцьку пройде Invest Forum 2017

09 Березня 2017, 14:36
1790

У Луцьку 24 березня відбудеться інвестиційний форум INVEST FORUM 2017 на тему «Перспективні напрямки розвитку української економіки та їх інвестиційна привабливість».

Організатором форуму виступає Бізнес-академія практичного менеджменту (PMBA).

Інвестиційна діяльність відіграє важливу роль в економічних процесах країни, оскільки завдяки залученню інвестицій створюються нові підприємства, запроваджуються інновації, розвивається інфраструктура загалом.

Участь у цьому заході допоможе  дізнатись про привабливі для інвестицій сектори української економіки: які перспективи та можливості для українського бізнесу.

Модератор форуму – Євген Пенцак, сертифікований викладач з фінансової математики та оцінки цінних паперів, автор численних публікацій з економетрики та ризик-менеджменту, учасник багатьох міжнародних конференцій.

Євген Пенцак - к. ф.-м. н., PhD (Lausanne University, Swiss Finance Institute), викладач фінансів і ризик-менеджменту KMBS, є співробітником IEMS (Institute of Health Economics and Management, Lausanne). Закінчив механіко-математичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка, магістратуру з економіки MSE (Lausanne University). Має досвід розробки, тестування та впровадження інвестиційних стратегій в секторі «private banking», ризик-менеджменту, досліджував нові концепції управління портфелем облігацій, оцінював ризиковані інвестиційні проекти методологією реальних опцій. 

Серед спікерів форуму:

  • Віктор Корсак, Голова ради директорів Інвестиційної Групи VolWest Group, доктор економічних наук.
  • Антоніна Гапченко-Кутова, керуючий партнер компанії Pro Capital Investment
  • Грегорі Перельман, керівник аналітичного департаменту стратегічних бізнес-ініціатив Wells Fargo Bank, Сан-Франциско, Каліфорнія.
  • Євген Нетреба, співробітник Інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group.

Форум пройде у Культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». З детальною програма форуму та умовами участі можна ознайомитись на сайті інвест-форуму. 


 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром