Луцькі маршрутки – у жалюгідному стані

09 Березня 2017, 09:43
3311

Лучанку роздратував стан громадського транспору, а саме – маршруток «Богдан», які курують містом.

Такий допис розмістила на своїй сторінці у Фейсбуці сьогодні, 9 березня, Наталка Воскресенська.

Вона зауважує, що напіврозвалені «Богдани» вже стали «класикою» для лучан, мовляв, вибирати «гроби на колесах» не доводиться.

«Я знаю, що у міськраді є спецкомісія, яка щороку (зазвичай у березні) оглядає громадський транспорт. Пам'ятаю, як минулого року я розпитувала про це заступника голови цієї комісії Анатолія Миронюка, на що він сказав наступне: «члени комісії виїжджають на кінцеві зупинки, де переважно звертають увагу на санітарний стан транспортного засобу, на наявність документації, справність кнопок і рекламу». Що ж, можливо за такою схемою все відбувається, проте я не можу зрозуміти, чому значну частину маршруток погоджують випускати в рейс у такому стані, як, до прикладу, на фото нижче (до речі, це ще "ідеальна" маршрутка, бо зазвичай вони набагато гірші в салоні). Можливо й досі Луцьком їздить маршрутка з діркою в підлозі (санітарний стан, кажете?!)», – пише вона.

Лучанка запевняє, що  маршрутки у Луцьку перебувають  в ганебному стані, і не вірить, що у міської влади немає методів впливу на перевізників, які «ЗОБОВ'ЯЗАНІ випускати на рейс робочі маршрутки у відмінному стані». Вона переконана, що пасажирів громадського транспорту не поважають і мають за дурнів.

«Тут я описала лише частинку глобальної проблеми під назвою "громадський транспорт", бо я не писала ні про манеру поведінки водіїв, ні про підвищення тарифів, ні про "скажені перегони" - лише про санітарний стан маршрутних таксі. То чому ж Луцьком досі їздять, іноді літають, страшні "Богдани"?», – емоційно завершує пані Воскресенська свій допис.





 

 

Коментарі
09 Березня 2017, 12:05
це ще один доказ що ціни потрібно підвищувати
09 Березня 2017, 12:39
Не підвищувати ціни, а новий тендер. Маршрутчики хвалились, що за один день мають 500 грн., це собі особисто. А хазяїну скільки? Тільки прозорі тендери. Хочуть мати працювати, мати дохід, хай спочатку це доведуть.
09 Березня 2017, 12:50
Нормальні маршрутки, чого причепились?
09 Березня 2017, 13:32
ага, і водії чемні, і графік - супер, і всьо у нас зашибісь!
09 Березня 2017, 14:34
А шо ви хотіли за такі гроші? Можливо вам VIP- маршрутки? Люди ви самі в цьому винуваті!
09 Березня 2017, 16:49
Да, дійсно "малі" гроші... Це ми , ваші клієнти , винуваті , що ви курите в тих маршрутках слухаєте чорт і що, заставляючи слухати на повний голос і нас. Нові тендери і все.
09 Березня 2017, 23:34
Радійте хоч таким марщруткам за такі гроші.
10 Березня 2017, 11:43
Радіти тому, що тобі хамлять? Чи тому, що салон прокурений? Чи тому, що іноді чекаєш транспорт по 10-15 хвилин, а потім 3 маршрутки йде підряд? Чи тому, що у них не працює GPS і на mak.lutsk.ua вони не відслідковуються? Чи тому, що вони під час руху і оплату приймають, і телефоном спілкуються, і ПДР порушують?<br/>Можете ще кілька причин для радості підкинути.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром