Двох луцьких прикордонниць нагородили подяками за сумлінну службу

30 Квітня 2020, 17:17
Луцькі прикордонниці 4089
Луцькі прикордонниці

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко привітав військовослужбовців Луцького прикордонного загону з професійним святом.  

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА у четвер, 30 квітня.

Вітаючи керівний склад прикордонного загону, керівник області наголосив на важливості завдань, які покладенні на плечі військовослужбовців. Адже саме прикордонники стоять на сторожі захисту кордонів Волині та країни в цілому. Вони одні із перших на Сході держави прийняли виклик гібридної війни та саме прикордонники виконують надважливу роль у нелегкій боротьбі із невидимим ворогом COVID-19.

«Прикордонна служба нелегка, але почесна і вимоги до неї – особливі. Саме ви першими зустрічаєте друзів в мирні часи та ворогів – у непрості часи», – наголосив Юрій Погуляйко.

Голова ОДА побажав усім прикордонникам здоров’я, миру та благополуччя. 

Також Юрій Погуляйко вручив подяки військовослужбовицям Луцького прикордонного загону.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, забезпечення надійної охорони державного кордону України та з нагоди Дня прикордонника оголошено подяку голови обласної державної адміністрації:

Матвіюк Валерії Валеріївні – капітанові, старшому офіцеру відділу інформаційно-аналітичного забезпечення  та поточного планування штабу;

Петрів Оксані Ігорівні – підполковникові, помічнику начальника загону – начальнику пресслужби.

До слова, у бойових діях в ООС/АТО взяли участь понад 1100 прикордонників загону, з яких: 2 загинуло в боях, 563 учасники бойових дій продовжують проходити службу в загоні, ще 24 військовослужбовці загону нагороджені державними нагородами (орден «За мужність»), два з них посмертно.

Читайте також: Куди поїхати на Волині після карантину: популярні туристичні маршрути

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром