Антирейтинг подарунків на 8 Березня, або чого НЕ хочуть жінки

08 Березня 2017, 15:46
8354

Традиційно, справжні чоловіки з року в рік готуються до 8 Березня та розмірковують про особливий подарунок своїй коханій, мамі, сестрі, бабусі, сусідці, подрузі і ще кільком десяткам дорогих ним людей.

«Район.Луцьк» визнає, що жіночкам досить важко, практично неможливо пояснити представникам сильної статі, який презент є ідеальним. У зв'язку з цим, пропонуємо перелік найбільш невдалих подарунків на 8 Березня. 

30 дівчат, віком 18-25 років, розповіли, що вони в жодному разі не хотіли б отримати у Міжнародний день прав жінок і миру.

 

Сувеніри


Статуетки, дрібні сувеніри, іграшки отримали найбільшу кількість негативних відгуків та спогадів. 
Приторно-романтично-дівочий шматок гіпсу, який шалено дратує, та ще й збирає пил – ось таке формулювання вийде, якщо спробувати коротко викласти емоції дівчат. 


Солодощі


Виявляється, жіноцтво не завжди радіє солодкому подарунку. Навесні  бажання вбивати після отримання цукерок або шоколаду особливо загострюється. Більшість дівчат нарешті відважилась сісти на дієту, а тут такі спокуси.

Частина опитаних стверджує, що шоколад – це банально та «заїжджено». 

 

Ваги


Теж не найкращий подарунок, на думку дівчат. Краще не перевіряти, що буде, якщо їх таки вручити на свято.


Квіти


Так, після цього пункту починаєш співчувати чоловікам, бо що ж іще дарувати. Проте, «Район.Луцьк» впевнений – з цього пункту існують винятки.

Учасниці опитування розповідають, що найгіршими подарунками на 8 березня були: зів'ялі хризантеми, три «вбитих» тюльпани в обгортці з візерунком троянд, червоні гвоздики, штучні квіти (подаровані ще у 6 класі), червоні троянди (просто хлопець, який їх дарував, не надто подобався).

Окремим дівчатам шкода зрізаних квітів, тому вони надають перевагу вазонам. Хтось не любить взагалі все, що має здатність цвісти через алергію. 

 

Нездоровий «креатив»


До цієї категорії потрапили рулон туалетного паперу, стопки та передарована листівка.

«Мої однокласники в 11 класі вирішили зробити нам сюрпрайз – кожна дівчина отримала рулон туалетного паперу. Що саме він символізував, так ніхто й не здогадався. Але всі ми посміялись і дали  написати хлопцям пам'ятні побажання», – розповідає Іванка.

«Із невдалих подарунків найбільше запам'ятався набір стопок від однокласників у 8 класі. Батьки зраділи – поповнення сервізу,  а я так і не зрозуміла, чим керувалися хлопці, обираючи нам такі презенти, але я на них не ображаюся», –  каже Анастасія.

«Найбільш невдалим подарунком, який мені колись робили, була передарована листівка. Так колись багато хто робив, бо це був 3 клас», – сміється ще одна Анастасія.

 

Банальне


Крім вже названого шоколаду, сюди належать шкарпетки, набори білизни та рушників, рамки для фото, ручки, кружки. 

Косметику та парфуми дарувати теж не варто, бо скоріш за все, правильно підібрати їх не вдасться. І це буде черговий банальний презент, який буде стояти на полиці та припадати пилом.


Домашні тварини


Котиків, рибок, песиків та інших представників фауни краще залишити поза увагою. Інакше приємний сюрприз ризикує перетворитись на серйозну проблему.


Квиток на «50 відтінків темряви» або на фільм жахів


Звісно, все залежить від вподобань, але не варто псувати цей день такою дрібницею, як неправильно вибраний фільм.


Увага, найжахливіший подарунок!


Найгірший подарунок – відсутність подарунка. Майже всі учасниці опитування, попри довжелезний список невдалих сюрпризів, не хочуть залишитись без уваги. 


Тому що б Ви не дарували, головне – вибирати з душею та не залишити поза увагою свою кохану, маму, сестру, бабусю, сусідку, подругу і ще кілька десятків дорогих вам людей.

 

Юлія КАРМАНСЬКА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментарі
08 Березня 2017, 22:23
Дуже крутий матеріал! Респект авторці) І зі святом!
09 Березня 2017, 22:20
дружина 23.02 подарувала мені набір косметики, а я 8.03 їй - дрель
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром