У Луцьку буде ще одна військова частина?

08 Березня 2017, 09:38
2745

Обласний центр Волині готується прийняти нову військову частину.

Як повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев під час засідання виконкому, 7 березня відбулася термінова нарада в облдержадміністрації. З його слів, вона стосувалася передислокації військової частини до Луцька, інформує видання «Волинські новини».

Про яку саме частину йдеться – поки не повідомляють.

Нагадаємо, вчора ж, 7 березня, лучани могли спостерігати, як п'ять військових гелікоптерів попрямували в бік Луцького військового аеродрому, але не сідали, а пішли далі в бік м. Рівне, можливо на Рівненський полігон.

Згодом стало відомо, що ще одним гостем цього дня на військовому аеродромі міста був доволі рідкісний в наших краях птах – важкий військово-транспортний літак Іл-76МД зі складу 25-ї бригади транспортної авіації (аеродром Мелітополь у Запорізькій області). Він прилетів 7 березня вранці, приблизно о 7:45, а відлетів о 17:00, кажуть в Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈».

Нагадаємо, про передислокацію нових військових частин на Волинь, і у Луцьк зокрема, говорять вже декілька місяців. Зокрема, говорилося, що до Луцька прилетять літаки морської авіації, виведені з Криму, а у Володимирі-Волинському базуватиметься зенітно-ракетний полк. Згодом в області заговорили про розміщення на території обласного центру двох військових частин.

 

Коментарі
09 Березня 2017, 00:00
а що це за літак модель якого Ил-76МД адже українською Іл, Іллюшин, можна ж погуглити
09 Березня 2017, 00:37
Дякуємо за Вашу уважність. Але це не наша провина, це хакери - самі знаєте звідки. )
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром