Активних містян кличуть покращувати туристичну привабливість Луцька

07 Березня 2017, 14:19
1546

У міській раді провели презентацію конкурсу проектів розвитку громади для підвищення туристичної привабливості Луцька.

Конкурс проводить Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа», інформує сайт 0332.ua.

Під час презентації  заступник міського голови Сергій Григоренко, в. о. начальника управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, а також представник програми «Активні громадяни» від Британської ради в Україні Захарій Ткачук розповіли про деталі конкурсу представникам ЗМІ та громадським активістам.

Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі мешканці Луцька, кому уже є 18. Попередній досвід реалізації проектів необов'язковий. Головне – ідея, зазначають організатори презентації.

Пріоритетними є заявки у таких сферах:

Нові туристичні об’єкти –  створення у міському просторі нових об'єктів туристичного інтересу, арт-об’єктів, маршрутів, атракцій, тощо. 

Інклюзивні проекти – забезпечення доступу до міських та туристичних об'єктів людей з інвалідністю, доступність інформаційних послуг та сфери обслуговування.

Фестивалі, події, заходи – проведення у Луцьку заходів різного напрямку, що залучають до міста туристів, популяризують внутрішній туризм, історію міста Луцька, його історичні пам’ятки.

Інформаційні та IT-продукти – застосування інформаційних технологій (програми, веб-ресурси, додатки для ґаджетів) для забезпечення комфорту перебування та пересування містян гостей у місті Луцька.

Детальніше дізнатися про конкурс та заповнити заявку можна тут.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024