Завдасть шкоди покриттю, – Федерація легкої атлетики України про наслідки торгівлі на стадіоні

27 Квітня 2020, 16:57
Стадіон у Луцьку 4459
Стадіон у Луцьку

Відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону у Луцьку може завдати непоправної шкоди синтетичному покриттю та газону.

Так вважає Федерація легкої атлетики України. Про це йдеться на фейсбук-сторінці президента Федерації Ігоря Гоцула.

Луцький стадіон «Авангард» – одна з найкращих спортивних споруд для легкої атлетики країни. Тут відбувається левова частка національних змагань та велика кількість навчально-тренувальних зборів.

«І для збірної, і для тисячі дітей, що займаються на цьому стадіоні, втрата буде дуже болючою. Ми розуміємо причини, які змушують власників робити такі пропозиції. Ми поважаємо право власників вільно розпоряджатися своїм майном. Ми щиро співчуваємо приватним підприємцям та фермерам, які в наслідок карантину втратили доходи», – зауважив Ігор Гоцул.

Але у Федерації просять не допомагати одним категоріям за рахунок інших, тобто не створювати ринок на стадіоні.

Президент Федерації впевнений, що у Луцьку, окрім стадіону, є й інші площі, які можуть бути задіяні для, безумовно, благородної мети: організації нових торгових місць у складні для бізнесу часи.

Нагадаємо,  народний депутат Ігор Палиця написав, що в місті Луцьку прорахована можливість, зі збереженням всіх санітарних норм, відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону. Таке планують організувати, враховуючи безвихідне становище фермерів та підприємців, хто не має можливості продати вироблену та вирощену ними власноруч сільгосппродукцію, враховуючи бажання людей мати цінову та якісну альтернативу продовольчим супермаркетам.

Читайте також: У Луцьку хочуть дозволити торгівлю на стадіоні

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментарі
28 Квітня 2020, 12:48
Ще трішки руху в ЄС дупу за Порошенком і не буде кому бігати
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром