Волинські децентралізатори продовжують навчати дистанційно

27 Квітня 2020, 16:38
Волинські децентралізатори продовжують навчати дистанційно 2939
Волинські децентралізатори продовжують навчати дистанційно

Нещодавно Волинський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою» провів дистанційний тренінг під назвою «Управління проєктним циклом».

Про це повідомила експертка з висвітлення Програми «U-LEAD з Європою» Олена Кузьмич.

Учасниками заходу стали голови або заступники голів волинських об’єднаних територіальних громад, органів місцевого самоврядування, які опікуються питаннями розвитку, депутати місцевих рад, представники служб та структурних підрозділів виконавчих органів ОТГ, відповідальних за підготовку та реалізацію проєктів розвитку ОМС, представники громадських організацій тощо.

Тренінг відбувся, щоб розширити та поглибити знання учасників щодо процесів і методів управління проєктним циклом та донести інформацію щодо мотивації та вимог донорів проєктів та їхніх підходів до оцінювання проєктних пропозицій.

З вітальним словом до учасників онлайн-тренінгу звернувся керівник Волинського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Анатолій Пархом’юк, який наголосив на важливості обраної теми для обговорення.

Тренером став Петро Гоцалюк, експерт з питань регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою».

Під час тренінгу детально розглянули: визначення та типи проєктів, ознаки якісного проєкту, аналіз ситуацій та потреб, комплексний аналіз проблем, дерево проблем тощо.

Зауважимо, що тренінги та семінари у дистанційному форматі відбуваються через оголошений карантин.

Додамо, що Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром