Вересневе: мерія підсобить хазяям грошима для водовідведення

22 Жовтня 2015, 12:45
4259

Після побудови центральної мережі водопостачання в мікрорайоні Вересневе розпочато прокладання мереж водовідведення до садиб тутешніх мешканців.

Про це наголосила в інтерв’ю виданню Район.Луцьк депутат Луцької міськради Наталя Бунда, яка відстоює в раді інтереси виборців округу №1, куди входять райони Вересневого та Гнідави.

Аналізуючи справи на окрузі, Наталя Бунда акцентує увагу на вирішенні проблеми з водомережею, про яку постійно нагадували депутатам жителі мікрорайону. І нарешті дочекалися – на вулиці Довженка таки побудували мережу. А тепер потрібно розвести відведення по хатах.

«Мною ініційовано та прийнято Програму будівництва мереж водовідведення у Луцьку, – каже депутат Наталя Бунда. – У ній передбачено співфінансування з міського бюджету будівництва мереж каналізації прилеглими вулицями від центральної мережі».

Тобто, віддалений мікрорайон наближається до загальноміських стандартів, принаймні, щодо водопровідних і каналізаційних побутових зручностей.

До речі, за словами обранця громади, важливим на районі є й вирішення проблем житлового фонду.

«Передусім це стосується дахів житлових будинків, адже виборці масово скаржилися на потопи після сильних дощів. Я намагалася реагувати на скарги миттєво. Вдалося знайти кошти і відремонтувати покрівлі будинків за адресами: вулиця Невського,6; Корнійчука,8; Польова,3; ОСББ «Польова,3».

Як розповіла депутат, їй пощастило нарешті реалізувати давню задумку – капітально відремонтувати Будинок культури мікрорайону Вересневе.

«Я ніколи не приховувала, що в своїй депутатській діяльності ставлю в пріоритет освіту і культуру, а тому за будь-якої нагоди намагаюся привернути увагу влади до місцевих освітянських і культурних закладів. Частково це мені вдалося…».

Докладніше про діяльність депутата Луцької міськради Наталі Бунди, а також відгуки місцевих жителів про свого обранця читайте в матеріалі: Що зробили депутати за 5 років. Наталя Бунда

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром