Луцький автозавод хоче постачати тролейбуси у Суми

06 Березня 2017, 22:20
2580

КП «Електроавтотранс» хоче купити 4 нові машини. Сьогодні в електронній системі прозоро відбулося розкриття пропозицій учасників аукціону. Очікувана вартість закупівлі – 20 мільйонів гривень. На конкурс подалося 6 компаній.

Ними стали ТОВ «Торговий Дім «Літан» (м. Дніпро), який представив тролейбуси марки ДНІПРО-Т203, ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг» (м. Київ) – у документах модель не вказали, минулого разу подавали тролейбус марки ЛАЗ Е183, ПАТ «Керуюча компанія холдингу «Белкоммунмаш» (м. Мінськ) та її офіційний дилер компанія ТОВ «СП «Янікс» (м. Луцьк) вийшла з тролейбусом марки БКМ 321, «АК «Богдан Моторс» (м. Луцьк) та «Чернігівський автозавод» із тролейбусом марки Еталон Т12110. Про це повідомляють на сайті tv.sumy.ua.

“Якщо  вони всі будуть допущені  – то ми маємо можливість одну з найменших цін в Україні, бо буде справжня конкуренція і боротьба. До тендеру допущені тільки сучасні моделі, які не мають сходинок, але мають додаткові вимоги до комплектації, наприклад, це наявність кондиціонера у водія, наявність wi-fi, наявність відео спостереження, має ще бути контроль для витоку струму, щоб пасажири не отримували ураження струмом”, – говорить аналітик Олександр Мироненко.

Голова тендерного комітету КП “Електроавтотранс” Олександр Ситник говорить: “Ми залишимо ті, хто надав повний пакет документів, хто підтвердив ті технічні характеристики машин, які повинні бути. Тут повний спектр тролейбусів, які виготовляють в Україні. Чим більша конкуренція у них, тим нижче може бути ціна”.

У тендерного комітету 20 днів, аби проаналізувати документи учасників і визначитися з датою аукціону. За тендерною документацією, доставити  тролейбуси до Сум мають до 20 червня цього року.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром