Ніжні і пухнасті: бездомні тварини Луцька, яких віддають у добрі руки. ФОТО

25 Квітня 2020, 18:17
Тварини у добрі руки 10973
Тварини у добрі руки

У час, коли ми всі зачинені у власних домівках, як ніколи відчувається потреба у чотирилапому другові. Кіт чи собака змінюють життя людей, і приносять у дім радість, енергію та трохи приємних клопотів. 

Вибір домашнього улюбленця у всіх відбувається по-різному. Хтось довго і зважено підходить до цього рішення, а дехто просто підбирає випадкову тварину на вулиці. «Район.Луцьк» вирішив допомогти своїм читачам обрати улюбленця. А також допомогти кільком десяткам бездомних луцьких пухнстих нарешті знайти свою людину. 

Зранку у суботу, 25 квітня, ми переглянули сторінки кільких зоозахсників Луцьк, а також опублікували відповідний допис у спільноті зооволонтерів «Загублені та знайдені тварини». У відповідь лучани надіслали нам фото чотирилапих, які потребують господаря.

Читайте також: «Мішок давайте, їх там штук 20»: як луцькі надзвичайники рятували цуценят

Напівхвоста кицька Єва з ідеально зеленими очима. Домашня киця, буде стерилізована. Нині на перетримці у Вероніки Цибульської

Півторарічна кішечка від Валентини Неродик. Стерилізована і грайлива.

2

Тримісячне цуценя-дівчинка від Бориса Грищука. Виросте – і буде великою і гарною собакою. Колишні господарі, швидше за все, викинули через те, що малеча має лишай і дуже плаче, коли чухається.

«Дівчинку ми лікуємо, і зовсім скоро це буде цілком здорова маленька грайлива красуня-собака», – пише Борис. 

2

Двоє семимісячних кішок від Наталки Санковської.  

2

Худющий рудий бідолага із грядок у селі Ратнівського району. Обіцяють підвезти кота, куди треба. Звертатися до Наталії М'єрке.

2

Жужа. 4 місяці. Собачці зробили щеплення. Вона вміє ходити на повідку. Зовні дівчинка схожа на метиса фокстерєра. Стерилізацію обіцяють оплатити після того, як собані виповниться 7 місяців. За Жужею звертатися на номер: 066 513 79 12 (Ірина). 

2

Маленька дівчинка шукає сім'ю.

«Собачка була підкинута на дачний масив. Манюся дуже слухняна і шалено любить діток. Пишіть або телефонуйте на номер 0954302389. За потреби скину більше фото. Зі стерилізацією допоможу по досягненню віку. Так хочеться, щоб дівчинка знайшла люблячого господаря», – пише Інна Максимчук.

2

Собачка Нічка маленька та молоденька 10-12 кг, стерилізована в КП «Ласка», дуже ласкава та орієнтована на людину. Живе в районі РАЦСУ, може жити в квартирі. Дуже хоче знайти свою людину. За деталями звертатися до Олександри Руденко

1

Білосніжна красуня з різними очима.

«Дуже хотілося б знайти їй відповідальну людину, яка її не викине більше. Була знайдена у дворі, слабенька, худа і занедбана. Через якийсь час захворіла, але, на щастя, була вчасно помічена і вилікувана. Вже рік живе у підвалі. Умови кращі все ж, ніж на вулиці. Вона глуха і на вулиці не виживе. Годується добре, лоточок знає. Вік приблизно 2 роки. Схоже, стерилізована. Не місце їй у підвалі!» – емоційно пише Людмила Цебенко

3

Чорно-білі красуні від Наталії Нестерук

2

Ірина Іванова віддає миле хлопченя середнього зросту. Кастрацію по досягненню віку гарантує. Може привезти собаку новим власникам. 

2

Красуню, ніжну, лагідну стерилізовану дівчинку приоаштовує Тетяна Михайленко.

«Її з щенятами вивезли в ліс поблизу Струмівки на вірну та жахливу смерть.Щенят волонтери прилаштували.Маму забрали в КП «Ласка» на стерилізацію. Наразі вона теж перебуває там. Дуже потрібна домівка. Їй 2-3 роки», –розповідає про собаку жінка.  

2

Милі пухнасти від Наталії Нестерук

3

Цуценята від Емілії Мамєдінової-Гончаренко. За собачками звертатися за телефонами: 0996657539, 0961610058.

2

Зеленоокий чорно-білий красень від користувачки Ірини

2

Лагідна собака Лапа із найсумнішою історією евер. Долю Лапи знає лучанка Вікторія Дзидз.

«Лапку викинули в ліс села Прилуцьке 5-6 місяців тому. Була дуже худою... Пані Людмила (опікунка собаки) возила їй їсти. Одного разу тварину побили троє хлопців, бо вона вкрала курча. Лапка ледь холила, очі були засмучені, нічого не їла. Згодом відійшла трохи від побоїв, набрала вагу.

11 вересня 2019 року собаку знайшли біля траси, з розтрощеною лапою та тяжкими травмами. В автобусі тваринку привезли в Луцьк, і 12 вересня їй ампутували передню лапу. Всі суглоби задніх лап були в ранах. 2-3 тижні вона дуже кричала, бо не могла встати. Пані Людмила носила Лапку 3 рази на день на руках на вулицю, стелила їй ковдру біля під'ізду. Згодом рани зажили, і тепер красуня готова перейти до своїх господарів», – розповідає Вікторія. 

5

Читайте також:  Як ми спалили Луцьк: хвороби, збитки і зайченята

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром