У Луцьку планують виготовляти автозаки з кондиціонерами і біотуалетами

06 Березня 2017, 16:17
1412

На луцькому ДП «Автоскладальний завод № 1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс» розглядають можливість виготовлення автобуса для перевезення арештантів.

Нацполіція і автовиробник обговорили проект створення спецавтотранспорту для перевезення затриманих. Зустріч відбулася у Луцьку, інформує видання «ВолиньPost».. 

Основним критерієм для оновлення спеціального транспорту є не лише надійне утримання взятих під варту, а й створення комфортних умов та забезпечення їх прав під час перевезення, повідомили в управлінні забезпечення прав людини Національної поліції України.

Працівники Управління забезпечення прав людини Національної поліції України спільно з представниками Державного науково-дослідного інституту МВС України провели робочу зустріч з керівництвом та спеціалістами однієї з компаній автовиробника. 

Під час заходу обговорювалася можливість виготовлення на базі міжміського автобуса експериментального зразка сучасного спеціального автотранспорту для перевезення затриманих та взятих під варту осіб.

Згідно з проектом, цей автотранспорт зможе одночасно перевозити близько 30 взятих під варту осіб. Основним критерієм до нього є не лише надійне утримання взятих під варту, а й створення комфортних умов та забезпечення їх прав під час перевезення. 

Цей транспорт планується оснастити системою кондиціювання та відеоконтролю, зручними індивідуальними сидіннями, кулером з питною водою та біотуалетом.

Фахівці підприємства опрацьовують перелік вимог до спецавтотранспорту, для підготовки відповідних розрахунків.

Як відомо, у Луцьку розташований ДП «Автоскладальний завод № 1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром