На Волині змінили перелік карантинних постів

25 Квітня 2020, 11:15
Фото ілюстративне 2563
Фото ілюстративне

Змінили перелік карантинних пунктів, які діють на території Волинської області. 

Про це повідомляє Волинська ОДА.

З понеділка на в’їздах та виїздах до міста Нововолинськ та Старої Вижівки діятиме по 4 контрольно-пропускні пункти. Окрім цього, зменшили кількість раніше діючих пунктів у Луцьку та області  з 17-ти до 11-ти.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 24 квітня у Волинській облдержадміністрації.

Отож, вже від суботи 25 квітня відбудуться зміни у розміщенні та кількості карантинних постів. З переліком можна ознайомитися нижче.

У Волинській ОДА рекомендують запровадити додаткові обмежувальні заходи, які стосуються пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних та святкових днів з 13.00 суботи до 6.00 першого робочого дня після вихідних (святкових) днів починаючи від 25 квітня.

Також рішенням комісії, відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21 квітня, в усіх населених пунктах області мають заборонити відвідування кладовищ у традиційні післяпасхальні поминальні дні, окрім випадку здійснення поховання померлого за умови дотримання протиепідемічних правил та участі не більше 10 осіб. 

Читайте також: Скільки грошей використали на боротьбу з коронавірусом на Волині

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром