Луцькі патрульні протидіятимуть наркозлочинності

06 Березня 2017, 14:24
1456

4 березня, під час робочої наради у Національній поліції, озвучено інформацію, що 72 патрульних поліцейських України перейшли на службу у підрозділи протидії наркозлочинності.

За словами Глави Нацполіції Сергія Князєва, сьогоднішні патрульні стали першою частиною молодих мотивованих офіцерів, які готові змінити свою діяльність, пішовши на крок вище і ставши оперативником, інформує прес-служба патрульної поліції.

Їм запропонували найскладнішу частину діяльності кримінальної поліції – роботу в підрозділах по боротьбі з наркотиками. За кожним з молодих оперативників закріплять досвідченого офіцера.

З патрульної поліції Луцька до нового підрозділу перейшли на службу двоє інспекторів.

Начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції Євгеній Жуков зазначив, що взаємодія між патрульними і їхніми колегами, які перейшли до підрозділів ДПН, триватиме. Працівники підрозділів патрульної поліції і протидії наркозлочинності спільно моніторитимуть ситуацію щодо нелегального обігу наркотиків.

Начальник УПП у м. Луцьку Олександр Вовченко зазначив, що Патрульна поліція Луцька завжди готова співпрацювати з іншими підрозділами поліції, адже найголовніше завдання правоохоронців – навести порядок на вулицях.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром