«Тепер молодим мамам не треба йти у департамент соцполітики», – Сергій Григоренко

06 Березня 2017, 13:28
1663

Сьогодні, 6 березня, у Луцькому клінічному пологовому будинку відбулася презентація робочого місця спеціаліста департаменту соціальної політики з прийому документів для призначення допомоги при народженні дитини.

Участь у заході взяв заступник міського голови Сергій Григоренко, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Він зауважив, що це – хороша практика, адже послуги наближаються для лучан.

«Тепер молодим мамам не треба йти у департамент соціальної політики міської ради, а вони можуть тут, на місці, все оформити і приділити більше уваги своїм малюкам. Це маленький крок для полегшення життя нашим лучанкам», – зазначив заступник міського голови. Сергій Григоренко наголосив, що тепер у визначені години двічі на тиждень можна буде подати документи.

Фахівці департаменту соціальної політики прийматимуть документи для призначення допомоги при народженні дитини у Луцькому клінічному пологовому будинку у вівторок з 14 до 17 год. і у четвер з 10 до 12 год.

Директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш зауважила, що вирішили відкрити тут робоче місце, аби максимально наблизити свої послуги до лучан. За її словами, щомісяця в очолюваний нею структурний підрозділ за оформленням документів для призначення допомоги при народженні дитини звертається більше 500 осіб. Вона наголосила, що тепер усе можна буде зробити ще під час перебування у пологовому будинку.

Варто зауважити, що для зручності молодих мам у пологовому також можна виготовити свідоцтво про народження дитини.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром