Дилема: купувати чи орендувати нерухомість для бізнесу

24 Квітня 2020, 09:56
Дилема: купувати чи орендувати нерухомість для бізнесу 2977
Дилема: купувати чи орендувати нерухомість для бізнесу

Сьогодні досить непростий час для малого бізнесу. Потрібно мобілізуватись, модифікуватись та розробляти стратегію подальшого розвитку. Однозначно необхідно переглядати тенденції та потреби ринку,  можливості та ризики, вивчати мотиви покупки.  

Для кожної галузі бізнесу є своя логіка. Але у багатьох сферах   80% успіху бізнесу визначає його локація. Компанія «Єврохолдінг» має чималий досвід на ринку нерухомості, тому пропонуємо декілька експертних думок. Поговоримо про можливості.

Власники та керівники бізнесу рано чи пізно опиняються перед досить складним вибором – орендувати чи купувати комерційну нерухомість.

Віддати пріоритет оренді рекомендуємо молодим компаніям на стадії активного зростання. Наприклад, взяти нерухомість у дострокову оренду в краще концептуальному кафе, «свіжа ідея» закладу буде приваблювати відвідувачів 4-5 років, згодом можливо потрібно буде переформовуватись, або ж змінювати локацію. Не «прив’язуються» до місця IT-парки, коворкінг-зони, аудиторські компанії. Отож, орендувати краще, коли важливі критерії для розвитку компанії є гнучкість у виборі локації та вивільнення коштів для інших завдань бізнесу.

У пріоритеті – купівля! Якщо компанія «взяла» частку ринку і у неї є достатньо вільних грошей, то, звичайно, краще приймати рішення про покупку. Іноді нерухомість у володінні – це взагалі єдиний спосіб утриматися на ринку в періоди штормів. Це цікаво для роздрібних мереж, банків, салонів тощо. Нерухомість у власності – це стабільність компанії. Можливість отримання позикових фінансових ресурсів під заставу об'єкта. Це статус на ринку.

Важливі також і якісні характеристики нерухомості. Наша компанія пропонує комерційні площі «Яровиця». Це стильний, унікальний комплекс з розкішною архітектурою, позитивним статусом, розташований в центрі міста з інтенсивним транспортним та пішохідним потоком.

Є бізнесменів є можливість купівлі та довгострокової оренди комерційної нерухомості. Партнерам пропонуємо нові приміщення різних площ з панорамними вітражами, де забезпечена можливість облаштування рекламної вивіски. Вільне планування приміщень з можливістю поділу (суборенди) чи об’єднання. Також, забезпечуємо стартовий ремонт. З безпеки - відеоспостереження та охорона комплексу.

Приєднуйтесь до родини «Яровиця». Ми переконані, що ви зробите правильний вибір і можливості Вашого бізнесу зростатимуть. 

Залишились запитання чи цікавить пропозиція телефонуйте нам : 050 402 05 05.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром