Марка Вовчка: викрили пару наркоманів

05 Березня 2017, 17:35
3706

У хаті на вулиці Марка Вовчка у Луцьку правоохоронці й активісти «Самооборони» затримали двох молодих чоловіків, які, очевидно, вживали наркотики.

Увагу до себе мешканці «притону» привернули хіба тим, що занадто голосно слухали музику, – повідомляє «Волинь24»

Було вже по півночі, коли сусіди поскаржилися правоохоронцям на голосну музику. До «гучної» хати прибув екіпаж «Самооборони». З хати вийшов чоловік з собакою – і почав давати їй команди «фас».  Активісти порадили чоловікові не робити дурниць і прив’язати пса. Той так і зробив, утім продовжував себе вести дивно: то спокійно спілкувався, то ставав агресивний.

Один з активістів «Самооборони» заявив, що знає власника цієї хати, і зателефонував йому. Виявилося, що хату у власника винаймають. За якийсь час госпорад прибув до хати, впустив самооборонівців на територію, зайшов із ними до хати. 

Там знайшли ще одного молодого чоловіка. А заодно – речі для вживання наркотиків: дзеркало, пластикову трубочку, і навіть кілька не винюханих доріжок амфетаміну. Поряд валялися дві картки, якими, очевидно, робили доріжки: основа для сім-картки і картка постійного клієнта ломбарду.

Двоє мешканців хати – 21-річний Едуард і 22-річний Дмитро – заявили, що працюють будівельниками. Утім ні неспрацьовані руки «будівельників», ні дорогі цигарки, які вони курили, ні власне сам амфетамін не свідчили на користь саме такої професії хлопців.  Окрім того, в хаті знайшли кілька ноутбуків і цілу коробку сім-карт.

Активісти викликали слідчих, які забрали чоловіків у міськвіділ для подальшого з’ясування обставин.



 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром