Пасхальні пропозиції від «Єврохолдінг»

23 Квітня 2020, 09:28
Пасхальні пропозиції від «Єврохолдінг» 2789
Пасхальні пропозиції від «Єврохолдінг»

Всім, хто гарно провів великодні свята і задумується про своє майбутнє житло, ми підготували найцікавіші пропозиції квартир від компанії «Єврохолдінг».

Це допоможе вам швидко зорієнтуватися на ринку нерухомості Луцька та придбати квартиру за найбільш привабливою та вигідною ціною.

Отже, локація ЯРОВИЦЯ:

Сучасний енергоощадний дім з комфортною інфраструктурою та соціальним простором у центрі міста. Винятковість ЯРОВИЦІ – вентильований фасад, панорамні вікна, підземний паркінг, креативне подвір’я. До кінця травня маємо квартиру місяця, пакетні пропозиції та цікаву акцію на 2-3 кім. квартири - «Даруємо 3,66 м2». 

  • Акція «Даруємо 3,66 м2»

Весь світ сьогодні обирає здоров’я. І бажати 36,6 – це бажати найціннішого. В підтримку у Яровиці дарують аж  3,66 кв.м тим, хто купує у ЯРОВИЦІ 2-3 кім. квартири у 6 зданому будинку. Або ж ви можете обрати у подарунок комірку. 

Що зручно: є вибір планування квартир та ще можна обрати поверх. Та поспішайте, залишилось 9 квартир.

  • Квартира місяця у ЯРОВИЦІ

Квартира у 10 будинку, що сьогодні має 95% готовності. Площа квартири – 84,4 м2. Вартість – від 14 950 грн/м2. Переваги квартири: світла спальня з лоджією, простора вітальня, два санвузли, наявність гардеробної, простора та затишна кухня.

 

  • Пакетна пропозиція «Квартира + паркінг»

Вигода: купуючи будь-яку квартиру комплексу разом з паркомісцем,  отримуєш знижку 25 тисяч гривень, є можливість розтермінування до 24 місяців. Квартира з паркінгом є досить вигідною інвестицією, яка в майбутньому має хороші перспективи капіталізації.

Локація DREAM TOWN:

Квартал нових лучан з сучасною стильною архітектурою у центральній частині міста. Утеплений дім з панорамними вікнами. Унікальність – власний дитячий садочок, комфортне подвір’я з  якісним спортивним та яскравим дитячим простором, новітній підземний паркінг.

У DREAM TOWN  цієї весни пропонують численний вибір планувань та метрів.

Знижка 500 грн/м2 на 2 та 3 кімнатні квартири (або комірка у подарунок) та 300грн/м2 на 1кім квартири комплексу. На всі квартири від компанії  «Єврохолдінг» діє програма LITE-розтермінування. Знайомимо з деталями та можливостями цієї програми: 

•    Перший внесок можливий від 10% від встановленої вартості квартири. 
•    Тривалість розтермінування до 24 місяців
•    На паркінг 0% переплат

Термін дії акційних пропозицій – до 27.05.2020

Нехай мрії жити у сучасному будинку в центрі міста збуваються!

Консультаційний центр ЯРОВИЦЯ: 050 402 05 05 або на сайті.

Консультаційний центр DREAM TOWN: 099 327 27 27 або на сайті

Підписуйтеся на телеграм-канал.
 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром