Патрульні провели у Луцьку «насичену та подієву» ніч

04 Березня 2017, 18:45
1885

В ніч з п’ятниці на суботу патрульні затримали аж шість водіїв напідпитку. 

Насиченою та подієвою була ніч з 3 на 4 березня для луцьких патрульних. Окрім звичних постанов за порушення ПДР та затримання зловмисників і хуліганів, інспектори виявили шість нетверезих водіїв, інформує прес-служба патрульної поліції Луцька на своїй сторінці у Фейсбуці.

Більшість з них порушували правила дорожнього руху, тож саме це й привертало увагу полісменів, адже алкоголь знижує здатність адекватно оцінювати ситуацію.

Наймолодший нетверезий водій, 20-річний хлопець, мав у крові 0,45 проміле алкоголю.

Інший, 29-річний громадянин, вже вдруге попадається патрульним за кермом напідпитку: цього разу на нього склали відповідний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Справжня епопея розгорнулась з 30-річним водієм "Сітроен Берлінго", який рухався вулицею Винниченка по смузі, призначені для маршрутних таксі.

Після зупинки він вибіг та почав конфліктувати з патрульними. З’ясувалось, що ця агресія неспроста: адже в нього було відсутнє посвідчення водія, до того ж він мав ознаки алкосп’яніння (пізніше перевірка показала 0,49 проміле). Транспортний засіб вилучили. Чоловік за останні кілька років 13 разів притягався до адміністративної відповідальності за різними статтями, з них 7 разів – патрульною поліцією Луцька, здебільшого – за дрібне хуліганство за злісну непокору правоохоронцям.

А ближче до ранку на вулиці Ковельській зупинили "Ауді" за порушення ПДР. 34-річний водій мав 2,2 проміле алкоголю в крові. До того ж номерні знаки його автомобіля були зареєстровані на "Мерседес", а реєстраційний талон числився як такий, що підлягає знищенню. Тож патрульні оформили на водія відповідні адмінматеріали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка описала транспортний засіб і відправила на евакуацію.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром