У Луцьку бракує соціальних працівників

21 Жовтня 2015, 18:02
3358

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді має потребу у збільшенні працівників та забезпеченні окремих кабінетів для психологів.

Про це сьогодні, 21 жовтня, повідомила директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан на засіданні постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Торік штат центру налічував 20 осіб, проте через скорочення зараз працює лише 13 робітників. Такої кількості працівників недостатньо, адже, за словами директора, на 2 тисячі населення Луцька має бути один соціальний працівник. Через нестачу фахівців кількість населення, яку має обслуговувати один робітник, збільшилася більш як увосьмеро.

Окрім того, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді потребує окремого місця для проведення консультацій психолога. Адже у зв’язку з появою нових категорій, які потребують соціального захисту, потрібно не лише збільшити кількість психологів, а й знайти місця, де вони зможуть проводити індивідуальні консультації.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024