Хто з кандидатів підписав «Декларацію відповідальності»

21 Жовтня 2015, 17:36
3437

Учасники виборчих перегонів зобов’язалися керуватися принципами прозорості, публічності та підзвітності у своїх діях до та після обрання.

З ініціативи Громадського руху ЧЕСНО кандидати у депутати та на посаду міського голови підписали декларації про відповідальність. Про це стало відомо на прес-конференції руху ЧЕСНО 21 жовтня.

Поставили підписи на декларації кандидати в депутати й ті, хто хоче очолити міську раду. Таким чином вони зобов’язалися керуватися принципами прозорості, публічності та підзвітності у своїх діях до та після обрання.

Серед кандидатів в очільники міської ради Луцька «Декларацію відповідальності» підписали Олена Голєва, Микола Романюк, Олександр Товстенюк, Павло Данильчук, Володимир Кучер та Олександр Кралюк.

Серед кандидатів до Луцької міської ради від партії БПП «Солідарність» публічну відповідальність у проведенні прозорої виборчої кампанії взяли на себе 17 кандидатів у депутати. Серед них Андрій Авраменко, Андрій Гаврищук, Юлія Гринчук, Ігор Дильов, Артем Затоцький, Богдан Климчук, Олександр Козлюк, Ольга Лисобей, Юрій Моклиця, Олександр Ніколайчук, Олександр Мартинюк, Анатолій Пархом’юк, Віталій Почтарук, Сергій Поха, Олександр Рачков, Богдан Бальбуза, Петро Верзун.

Тринадцять кандидатів від партії «Самопоміч» до міської ради підписалися під «Декларацією відповідальності»: Юлія Вусенко, Тетяна Валянська, Іван Грушецький, Віталій Захарчук, Вікторія Колодяжна, Андрій Мельник, Мар’яна Сорочук, Сергій Рижков, Ольга Бузулук, Алла Надточій, Тарас Шляхтич, Юлія Євпак, Віктор Гуменюк.

Своїми підписами публічно пообіцяли бути відкритими до громадськості і кандидати від «Народного контролю»: Павло Данильчук, Михайло Шелеп, Олег Бондарук, Тетяна Ленартович, Андрій Омельчук, Сергій Мерчук, Ігор Федосюк, Таміла Пригода, Ігор Корнійчук. Валентина Машлай, Леся Бондарук, Юлія Федосюк, Олександр Нечипорук, Дмитро Зінько.

У партії «Громадянська позиція» підписалося вісім кандидатів у депутати: Сергій Чуріков, Василь Бажанюк, Валентин Мамосюк, Олег Колеснік, Лариса Павловська, Ігор Слободян, Вадим Вітінський, Олександр Закревський.

Від «Радикальної партії Олега Ляшка» підписи поставили тільки Олексій Пус, Володимир Кучер та Костянтин Петрочук.

У партії «Сила людей» публічну відповідальність перед громадою засвідчили підписом Роман Приходько, Ірина Осіпова, Андрій Осіпов, Артем Горбатов, Олена Зелінська, Іванна Приймачук, Світлана Реміз, Андрій Прокопюк, Тарас Осадовський, Людмила Висоцька, Дмитро Купира, Олександр Конончук.

Від партії «Батьківщина» серед кандидатів у депутати підписався лише Василь Гриб.

У «Європейській партії України» декларації підписали Олена Голєва, Олександр Малащук, Юрій Мацюк, Андрій Ткачук, Надія Пятенко, Віктор Шевчук, Марина Воронкова, Юлія Поліщук, Олена Оляніцька, Алла Ткач, Євгеній Лебедь, Юрій Девіцький, Олена Бірюліна, Микола Головань, Володимир Бабійчук, Валентина Власюк.

Двоє кандидатів до Луцької міської ради від «Партії Зелених України» також поставили підписи під деклараціями Богдан Головатий та Борис Максимюк.

Окрім того, Микола Іванюк підписав «Декларацію відповідальності» кандидата в депутати, проте стало відомо, що він балотується тільки як самовисуванець в мери міста.

Не підписали запропоновані «Декларації відповідальності» жоден кандидат від партій «УКРОП», «Опозиційний блок», «Аграрна партія України».

Відповідно до вимог закону та руху ЧЕСНО до 1 жовтня кандидати мали б оприлюднити декларації про майно, доходи, витрати, і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік. Також до 20 жовтня кандидати повинні висвітлити детальні проміжні фінансові звіти про надходження та витрати на виборчу кампанію. А до 30 жовтня подати остаточні фінансові звіти представникам руху ЧЕСНО.

Коментарі
22 Жовтня 2015, 12:05
Товстенюк - брежун!30000?!!
22 Жовтня 2015, 12:07
Голосувати однозначно за Миколу Романюка. Всі інші кандитати є лишень технічними або представниками олігархіних кланів.
22 Жовтня 2015, 12:20
Солідарність молодці, відкриті чесні, на вам надія!
22 Жовтня 2015, 12:43
Солідарність намахала нас на президентських виборах - хоче намахати і зараз. І нажаль, це їй може вдатись
22 Жовтня 2015, 12:45
Романюк також представник олігархічного клану Континіуму. І вже віддав Континіуму комунальні підприємства, які континіум банкротить під себе
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром