Луцьк, 16 червня: полум’яний переполох, аварії і спорт для всіх

16 Червня 2015, 23:10
4244

Близько десятої ранку переполох у місті спричинила пожежа у багатоповерхівці на проспекті Молоді - без жертв. Швидка і пожежники прибули вчасно. Робоча версія – займання спричинив недопалок.

 

Поруч з ТЦ «ЮВАНТ»  зіткнулись фура (TIR) та легковик Daewoo (навчальний), що спричинило довгий затор.  

Увечері на виїзді з Луцька в напрямку Дубна водій "Мерседеса" на великій швидкості втаранився в джип Тойота Ленд Крузер, який повертав. Зіткнення зачепило стороннє авто Тойота Рав 4. Обидві аварії обійшлися без смертельних випадків.

Через проведення капітального ремонту по вул. Крилова, від сьогодні і до завершення робіт - зупинено рух транспорту.

На проспекті Відродження навпроти магазину "Бджілка" розрили дорогу - тривав ремонт аварійної труби.

Перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев під час засідання Антикризового штабу розповів, що КП «Луцьктепло» є одним з найбільших боржників Волинської області: споживачі заборгували підприємству – 56,8 мільйонів гривень, з них 44,7 мільйонів – борги населення.

Там же Микола Романюк пообіцяв, що Луцьку міську лікарню та довколишні будинки проспекту Відродження утеплюватиме котел на альтернативному виді палива.

Стало відомо, що останню дозу вакцини для профілактики ускладнень від укусу змії у Луцьку вже використали - проінформували на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Понад 150 дітей взяли участь у легкоатлетичних забігах на 300 і 500 м, які провели Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” спільно з Луцьким навчально-виховним комплексом № 24 — технологічний ліцей у рамках церемонії “Свято олімпійського прапора”.

У Луцьку відбувся вечір пам’яті ректора Луцького національного технічного університету Віктора Божидарніка.  Висунули пропозицію до наступного навчального року відкрити в університеті меморіальну дошку.

У Волинському краєзнавчому музеї презентували книгу «Ой, ти розрив-трава…: Українсько-польське протистояння на Волині у 40-х рр. XX століття», книгу видало Луцьке «Настир'я». Твір містить за основу свідчень очевидців, що відтворюють складну тогочасність наших краян. 

 

Картину дня, за матеріалами Волинських ЗМІ, підготувала Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром