У відділі архбудконтролю міста працює три робітники

21 Жовтня 2015, 17:19
3097

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю після підримання рішення про положення готується до переїзду та поповнення штату.

Сьогодні, 21 жовтня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою депутати підтримали положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю.

Рішенням сесії міської ради від 24.06.2015 було створено державний архітектурно-будівельний контроль і затверджене його тимчасове положення. Тож тепер дозвільні та реєстраційні функції у сфері містобудівної діяльності повинен виконувати держархбудконтроль.

«Поки що відділ перебуває у приміщенні міської ради, проте згодом нас планують перебазувати на вулицю Богдана Хмельницького 17, де розташоване КП «Луцькмістобуд»» – розповів начальник відділу Юрій Маслюк.

Штат відділу зараз обмежується трьома працівниками, тому поки він є неповністю укомплектований. Тож для того, аби відділ держархбудконтролю міг запрацювати, члени комісії підтримали рішення про його уже не тимчасове положення і подякували один одному за плідну п’ятирічну працю, адже це була остання комісія депутатів міськради цієї каденції.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром