Мешканці двох житлових будинків не допустили до лічильників представників «Луцьктепло»

03 Березня 2017, 16:11
2260

Мешканці будинків за адресами  вул. Конякіна, 33 та пр-т Відродження, 49 не дали можливості представникам ДКП «Луцьктепло» зчитати інформацію із загальнобудинкових лічильників обліку теплової енергії.

«Луцьктепло» повідомляє, що нарахування плати за надання послуг з централізованого опалення мешканцям квартир у житлових будинках за адресами  вул. Конякіна, 33 та пр-т Відродження, 49 проводяться згідно з показами загальнобудинкових лічильників обліку теплової енергії, повідомили на сайті ДКП.
 
Нагадуємо, що згідно п.11 Технічних умов на встановлення вузла обліку теплової енергії передбачено «забезпечення можливості теплопостачальній організації зчитувати та перевіряти інформацію по приладу обліку». Проте, мешканці цих будинків не дали можливість представникам ДКП «Луцьктепло» зчитати інформацію по загальнобудинкових лічильниках обліку теплової енергії.

Додатково повідомляється, що «виконання технічних умов, виданих теплопостачальною організацією, є обов’язковим» згідно п.10 «Правил користування тепловою енергією», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2007 року №1198.

Враховуючи викладене вище, нарахування  плати  за надання послуг з централізованого опалення за лютий 2017 року мешканцям квартир у житлових будинках за адресою вул.Конякіна, 33 та пр-т Відродження, 49  буде проводитись  по нормативу.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром