Лучанин просить законодавчо заборонити вчителям приймати подарунки

03 Березня 2017, 15:47
4681

Лучанин звернувся до влади міста з проханням прирівняти подарунки вчителям до хабарів.

Відповідна петиція з'явилась на сайті ЄСМП сьогодні, 3 березня, за авторством Андрія Гнатюка.

Він пише, що з з регулярним здаванням коштів на покращення благоустрою навчального закладу ще можна якось змиритися, а от традиція дарувати вчителям дорогі подарунки йому незрозуміла.

«Доходить до того, що ці «педагоги» самі замовляють чим їх привітати. Чому можуть навчити ці люди дітей, якщо вони з раннього віку привчають їх до хабарництва і корупції?
У жодній цивілізованій країні Європи немає такої практики, навіть у сусідній Білорусії на державному рівні заборонено отримувати дороговартісні подарунки бюджетникам», – пише він

Отже, він просить владу заборонити вчителям і вихователям приймати, а батькам – дарувати подарунки, окрім стандартного букету квітів.

«Розвісити у кожному садочку/школі номер телефону, за яким можна повідомити про факт корупції, а управлінню освіти всіляко сприяти викоріненню даних фактів», – підсумовує він. 
 

Коментарі
03 Березня 2017, 19:51
А жаба то не спить, а все душитьььььь
03 Березня 2017, 20:29
Все правильно! це корупцiя! вчителi не дуже то бiдують... ще й подарунки очiкують! а батьки радi старатись... не в однiй цивiлiзованiй краiнi такого нема!
03 Березня 2017, 21:25
Подарунки для вчителів є добровільними, батьки вирішили привітати вчителів, то збираються і вітають, а ні - то ні. Я особисто як мама вважаю, що коробка цукерок чи якийсь невеличкий подарунок вчитель заслуговує!!! Не потрібно шукати корупцію там, де її немає!
03 Березня 2017, 21:35
Дайте достойну зарплату всій інтелигенціі -вчителям ,лікарям, інженерам-і вони не будуть дивитися в сторону подяк та подарунків.Чому таку петицію не підписати?
03 Березня 2017, 21:56
Для чого заборони? Всього-навсього : НЕ ДАРУЙТЕ!!!
03 Березня 2017, 22:46
Все вірно. Достону зарплату заслуговують не лише вчителі.Але чому коробкою цукерок все не обмежуються?
03 Березня 2017, 23:17
БО ЦУКЕРКАМИ СІМЮ НЕ ПРОКОРМИШ І ВИГЛЯДАТИ БУДЕШ ,ЯК БОМЖ І ВЧИТИ ДІТЕЙ БАЖАННЯ НІЯКОГО НЕ БУДЕ
03 Березня 2017, 23:19
Шукати проблему,там де її немає...Це так по українськи))))))
04 Березня 2017, 00:38
Ну нікого з тих хто проти незмушує здавати кошти на подарунок, якщо душить жлобство то не здавайся.
04 Березня 2017, 07:55
А ми вітаємо тільки квітами. І все. В нас ніхто нічого не замовляє.
04 Березня 2017, 13:05
Шановні батьки, ви б краще займалися вихованням своїх дітей, а не розводили тут суперечки! Ви не уявляєте, як сьогодні тяжко працювати з Вашими дітьми, які можуть прийти на уроки неадекватні, послати вчителя і т д.
04 Березня 2017, 13:47
Так,не хочете не здавайте,а наслідки будете бачити на дитині.Ці "вчителі"вже до того доходять,що навіть деяких дітей,які не "носять" не називають по імені,тільки по прізвищу.
04 Березня 2017, 14:46
Даруйте шановні, усе йде з сім'ї. Якщо ви по хамськи ставитесь до вчителів, то і ваші діти так само. І замість того, щоб вимагати від дітей відповідальності і відповідної підготовки уроків, ви купуєте їм телефони останніх марок. А тут піднімаєте кіпіш через якісь цукерки. Навчіться спочатку самі поважати інших і дітей цього вчіть. Мені моя мама завжди казала&quot;Вчитель це твої други батьки, поважай і слухай їх&quot;. Любити чи не любити - це вже інша справа. Вони точно знають більше, ніж дитина. <br/>Не хочете дарувати - не даруйте, не хочте казати слів вітання - не кажіть. Або взагалі не віддавайте дітей в школу - а вчіть їх самі всього, бо ви вже на 100% набагато освідченіші і розумніші за вчителя. Бо щоб на нього нажалітись, певно все про освіту прочитали і вивчили обов'язки вчителя. Тільки, от халепа - про свої обов'язки, чомусь зовсім забули.
04 Березня 2017, 17:21
Відмова від здавання грошей призводить до ВЕЛИКИХ ПРОБЛЕМ у дитини, як з педагогами, так і з однокласниками.Зазвичай<br/>члени батьківського комітету перебувають у близьких ,дружніх стосунках з класним керівником і усі подробиці , хто гроші здав, скільки здав, хто- не здав , дуже швидко поширюються серед педагогів і серед учнів!Не здати гроші на подарунок-це нашкодити собі і своїй дитині!
05 Березня 2017, 00:14
Вчителі уже стали дуже наглі.Зарплату підняли вони вже мають по 10 тисяч і ще мало. А тепер,як вони учать, а ніяк. Їм,аби день пройшов. Ну, які вчителі з них,якщо вони самі в школі вчилися на 3 і 2.Гроші заплатив і баран вчиться в інституті.Особливо в університеті &quot;Україна&quot;.Їм би платили зарплату від знань учнів.Я думаю її б не одержували більшу половину навчителів.ЗНО показує що дуже слабкі знання дають учнм наші школи в Луцьку.Ну ще гімназії просто тягнуть своїх учнів,щоб щось хоч трохи знали.Дуже сильна приватна школа &quot;Скарбниця мудрості&quot; в Луцьку.Беріть приклад, як ставитись до дітей, як поважати їх, і як вчити їх.Там нема ніяких хабарів і подарунків.Ставлення пречудове,Умови,чистота, харчування на висоті.Заплатив офіційно і все чудово.
05 Березня 2017, 01:38
Шановна &quot;мама&quot;! Звідки у вас такі чіткі відомості про майбутніх вчителів-двієчників?? Напевно, з власного досвіду судите. Напевно, навчалися в університеті &quot;Україна&quot; і самі є вихідцем з отих &quot;баранів&quot;. Саме через таких мамочок, як ви дітям і закладається в голову якесь викривлене розуміння слова &quot;вчитель&quot;. Діти зараз до краю ліниві!!! Більшість із них цікавить тільки інтернет, яким вони часто користуються і на уроках (не за призначенням!!). Ви і самі зачасту не можете щі своїми дітьми справитися, а школа, і вчителі зокрема, як завжди винні у всіх смертних гріхах.
05 Березня 2017, 09:01
Запретить остегивать этим училкам ,а мы будем смотреть
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром