Про забруднене повітря у Києві та висновки для Луцька

19 Квітня 2020, 14:45
Тарас Шкітер 2442
Тарас Шкітер

Я багато спілкуюся з лучанами і сьогодні вони кажуть, що дуже шкода, що ми не можемо сходити перед Великоднем до церкви та зібратися великим родинним колом. 

Проте більшість із них таки готові порушити деякі карантинні обмеження і хочуть виїхати на природу. Нещодавно я зустрічався з другом у Києві і він сказав теж саме. Через кілька днів ми з ним зідзвонилися і він сказав:

«Тарас, в Києві все затягнуло смогом, в Києві неможливо дихати, в Києві зафіксовано продукти горіння. Фахівці просять закривати вікна і не виходити на вулиці. Упродовж двох днів поспіль у Києві фіксують найвищий рівень забруднення повітря у світі». 

«Кілька днів тому я нарікав, що не можу відсвяткувати у великому родинному колі та сходити до церкви. Сьогодні я вже сумую за тим часом», – резюмував він. 

З цієї історії можна зробити дуже простий висновок: завжди може бути гірше!  Слава Богу, що у Луцьку чисте повітря та нема смогу! І дуже шкода, що така ситуація склалася в Києві. 

Тому, якщо вам сумно через те, що не можна поїхати та посмажити шашлички і не варто йти в храм, подумайте, що завжди може БУТИ ГІРШЕ!

Тарас ШКІТЕР
 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром