Розшукують викладачів іноземних мов

21 Жовтня 2015, 14:17
2759

ВОГО «Фундація розвитку громад» набирає викладачів у рамках проекту «Мовне волонтерство».
 
«Якщо ти повний сил та ентузіазму, вільно володієш англійською чи іншою іноземною мовою, готовий до нових ідей та хочеш поділитися своїми знаннями із оточуючими, то тобі до нас! Ми гарантуємо приємний колектив, дружню атмосферну та можливість самореалізації й розвитку», – зазначають мовні волонтери.
 
Детальна інформація про те, як стати одним з викладачів телефоном: (067) 332-88-02.

«Проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. Він розпочався із безплатного вивчення англійської мови, однак з часом було відкрито кілька нових напрямків: французька, польська, німецька й турецька. Охочих відвідати курси було чимало, близько 2 000. З таким напливом важко справлятися, тож ми закликаємо небайдужих лучан долучитися до проекту й приєднатися до команди наших викладачів-волонтерів», – розповідає керівник відділу проектів Олена Ярощук.

Нагадаємо, що проект діє під гаслом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть абсолютно безплатно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій чи заходів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024