Клима Савура: муніципали з'ясовували, хто захаращує тротуари

03 Березня 2017, 08:14
1552

Луцькі муніципали зацікавились тими, хто не побажав придбати індивідуальні койтейнери і складує сміття на вул. Клима Савура у Луцьку.

Вчора, 2 березня 2017 року, інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської провели відпрацювання на вулиці Клима Савури, аби з'ясувати, хто з мешканців відмовився від придбання індивідуальних контейнерів для зберігання твердих побутових відходів і виносить сміттєві пакети на тротуари, повідомили у прес-службі департаменту.

За результатом проведеного відпрацювання було видано 16 приписів на встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів та складено 2 протоколи за ст.152 КУпАП. 





З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць міста департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням терміново придбати та встановити індивідуальні контейнери та попереджає, що вищезазначена робота продовжуватиметься.

 

Коментарі
03 Березня 2017, 10:55
Чому мешканці мають за власний кошт придбати смітники? Вони сплачують кошти,влада мае забезпечити.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром