Рано говорити про успіх цієї операції, – луцький політолог про обмін полоненими 

17 Квітня 2020, 16:47
Рано говорити про успіх цієї операції, – луцький політолог про обмін полоненими  2486
Рано говорити про успіх цієї операції, – луцький політолог про обмін полоненими 

У четвер, 16 квітня, в ефірі телеканалу «Прямий» обговорювали взаємний обмін утримуваними особами між Україною і представниками ОРДО та ОРЛО.

Луцький політолог та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход відзначив, що не зважаючи на очевидний позитив – повернення  українських громадян з полону, – про безумовний успіх цієї операції говорити зарано, оскільки досі не оприлюднені списки імен полонених, яких Україна повернула Росії.

"Те, що відбувається обмін, і до нас повертаються наші бійці, полонені – це, безумовно, дуже добре, для цього була проведена дійсно хороша робота. Але найбільше питання: кого ми віддаємо? Це мають поставити питання керівництву держави опозиційні політики. Тому що [можливо] ми віддаємо генерала-шпигуна, якого ми минулого тижня затримали за роботу в інтересах РФ. І ось це найбільше хвилює – що ми, отримавши назад полонених українських воїнів, фактично віддаємо Росії (не будемо називати, що це ми віддаємо так званим «ЛНР» та «ДНР») їхніх полонених. Швидше за все, що це люди, в поверненні яких безпосередньо зацікавлена Росія. І поки немає списків, не оприлюднено списків, кого ми повертаємо, я вважаю, що рано говорити про безумовний успіх цієї операції взагалі", – наголосив Наход.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром