У Луцьку не зафіксували нових випадків COVID-19

17 Квітня 2020, 14:49
Тест на COVID-19 3623
Тест на COVID-19

За минулу добу у місті не зафіксовано нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Про це сьогодні вели мову під час онлайн засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Луцька міська рада на офіційній сторінці у facebook .

Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін спільно із Волинським обласним лабораторним центром МОЗ України проаналізували ситуацію з коронавірусом у Луцьку та Волинській області.

«Так, на Волині зареєстровано 122 випадки захворювання, у місті Луцьку за минулу добу нових випадків захворювання на COVID-19 не зафіксовано. Загалом в Луцьку на сьогодні 29 підтверджених випадків. При цьому семеро з них — медики Луцької міської клінічної лікарні, які одужали»,– зазначає Володимир Лотвін.

 Щодо захворюваності на грип та ГРВІ, за минулу добу до сімейних лікарів звернулося 122 лучан, 74 з них – діти.
Окрім цього, у Луцькій міській клінічній лікарні розглядають можливість проводити експрес-тестування на коронавірус усім пацієнтам, які потрапляють на стаціонарне лікування до цього закладу.

Читайте також:Гроші на доплати медикам виділяють з місцевих бюджетів

 

Коментарі
17 Квітня 2020, 20:04
Це не інформація - &amp;quot;Не виявлено&amp;quot;<br/>А спроби виявити були?<br/>Скільки протестовано людей з груп ризику (заробітчан, медперсоналу, касирів супермаркетів)? Звичайно якщо не виявляти то і не виявите...<br/>Для чого в Україну завезли 300 тис тестів?<br/>Солити в кінці літа якщо робити менше 3 тис в день?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром