19-річного злочинця, який грабував лучан, взяли під варту

02 Березня 2017, 12:44
1959

Співробітники Луцького відділу поліції затримали 19-річного волинянина, котрий грабував громадян в обласному центрі Волині. Нині зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

На початку лютого до Луцького відділу поліції із заявою звернувся 64-річний лучанин. Чоловік повідомив, що в парку відпочинку в Луцьку зловмисник пограбував його 18-річного сина. Грабіжник відібрав у хлопця мобільний телефон «Sony», вартістю понад 500 грн., інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Правопорушник із місця скоєння злочину утік. На виклик прибула слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. За фактом пограбування слідчі розпочали кримінальне провадження.
У ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що пограбування скоїв раніше судимий 19-річний мешканець Луцького району.

«Уже відомо, що на території обласного центру зловмисник скоїв щонайменше три пограбування. Слідчі оголосили йому про підозру за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Частину речових доказів поліцейські вилучили», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.
Триває досудове розслідування.
 

 
 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром