До свята Весни для луцьких дівчат підготували календар у «дорослому» форматі, з атлетами і котиками

02 Березня 2017, 09:22
1862

Лучанок (і деяких лучан) закликали зустрічати Весну правильно, красиво і по-доброму.

Як у давніх українських традиціях, справжній новий рік розпочинається з приходом весни і з пробудженням природи, написала на своїй сторінці у Фейсбуці Вероніка Федосова-Цибульська.

Вона повідомила, що у продаж вже вийшов благодійний календар «Будь сильним, подбай про слабших», на якому наші спортсмени – майстри спорту, тренери і чемпіони – позували з чотирилапими друзями на руках.

«Нам було потрібно трішки більше часу, щоб цей Календар з відомими спортсменами Луцька та з підопічними тваринами з міні-притулку сімейного типу "Веселий хвіст" вийшов у друк! Усі, хто працював над Календарем- працювали з власної ініціативи і безоплатно», – повідомила ініціаторка проекту.

Вона додає, що з початку роботи над календарем деякі тварини-фотомоделі вже переїхали у свої нові постійні сім'ї, яким календарі будуть подаровані. Інші примірники – продаються за ціною 111 гривень

«Мега подяка усім хлопцям, хто прийняв запрошення взяти участь у фотосесії! Завдяки цим чоловікам – майстрам спорту, тренерам і чемпіонам – усі точно повірять, що сила може бути доброю, а краса тіла має і душу!» – зазначає пані Вероніка.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром