Муніципалів хочуть одягнути на 100 тисяч гривень

01 Березня 2017, 20:14
1589

Після першого невдалого тендеру на придбання форменного одягу для муніципалів у Луцьку оголосили другий.

До 9 березня прийматимуть тендерні пропозиції на придбання формених тактичних курток та формених жіночих плащів для луцьких муніципалів через електронну систему «Prozorro». Очікувана вартість становить 100 тисяч гривень, інформує видання «Волинські новини».

Пропозицію єдиного учасника раніше оголошеного аналогічного тендеру, ТзОВ «Чарівниця» ЛТД відхилили через часткову невідповідність технічним вимогам, а також часткову невідповідність визначеним умовам. Отже, учасника визнали таким, який не виконав умов закупівлі.

Окрім цього, відмінили торги на закупівлю форменого одягу для муніципалів, орієнтовною вартістю 199,098 тисячі гривень. Йшлося про брюки на випуск парадні, сорочки на довгий та короткий рукав формені сірі та білі, спідниці формені жіночі, футболки «Поло» жіночі та чоловічі (чорного та сірого кольору), бейсболки, кофти формені (гольф та реглан), шапки зимові, ремінь формений чорного кольору та костюм осінній «Ріп Стоп» (куртка та штани).

Нагадаємо, раніше оголошували торги на закупівлю форменого взуття, очікуваною вартістю 88 тисяч гривень для муніципалів Луцька. Однак торги двічі відміняли через відсутність пропозицій. З аналогічної причини відмінили торги на оренду електромобіля, очікуваною вартістю 80 тисяч гривень. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром