Як дотримуються карантину у Луцьку

15 Квітня 2020, 10:10
Луцьк 3060
Луцьк

У Луцьку продовжують перевіряти, як дотримуються карантинних заходів у місті.

Про це пишуть на сайті Луцькради.

Працівники Національної поліції продовжують перевірку дотримання карантинних заходів у місті. Посилено перевіряють людей, що повернулися з-за кордону. На сьогодні 176 осіб перебувають на самоізоляції вдома. У зв’язку із новими випадками захворювань, правоохоронці отримали всю інформацію про інфікованих, встановили коло контактних осіб.

Також із цими особами щодня працюють сімейні лікарі. Крім того, відпрацьовують алгоритм дій та мобілізацію сил та засобів для належного дотримання порядку та правил карантину у храмах міста під час святкування Великодня.

За добу працівники патрульної поліції склали чотири адмінпротоколи на порушників карантину.

Інспектори муніципальної варти посилено патрулюють місто на предмет дотримання умов карантину. Як повідомила директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, сьогодні особливу увагу приділили закладам, які попри заборону, продають каву на винос. А загалом більшість магазинів, супермаркетів та інших закладів, яким дозволено працювати, дотримуються встановлених правил: не бракує антисептиків, рукавичок, продукція розфасована.

Силами управління ДСНС проводять дезінфекційні заходи у багатоповерхівках міста, а також агітаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

Обговорили на комісії й питання цін в аптеках та забезпечення їх усіма необхідними медичними засобами для лікування інфекційних хвороб. За словами начальниці управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай, основні найбільші аптечні мережі міста дослухалися до рекомендацій та зараз мають у продажі достатню кількість медичних препаратів та необхідних засобів захисту.

Усі ЖКП отримали нову партію дезинфікуючих розчинів, 15 квітня посилено оброблятимуть під’їзди у житлових будинках міста.

Читайте також: У Луцьку – сім новин випадків захворюваності на COVID-19

Підписуйся на наш канал у Telegram: https://t.me/lutsk0

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром