У Луцьку – п'ять вакансій із зарплатами від десяти тисяч 

14 Квітня 2020, 14:55
У Луцьку – п'ять вакансій із зарплатами від десяти тисяч  4581
У Луцьку – п'ять вакансій із зарплатами від десяти тисяч 

Повідомили про п'ять актуальних вакансій, де на заміщення посад шукають фахівців з різних сфер. 

Список вакансій для Район.Луцьк надали у Волинському обласному центрі зайнятості.

Технолог. Заробітна плата: 10 тисяч гривень. Обов'язки: виробництво меблів, підготовка технічної документації, знання програми «PRO 100».  

Головний бухгалтер. Заробітна плата: 10 тисяч гривень. Обов'язки: організація і контроль правильного та своєчасного документообігу бухгалтерії підприємства, складання розрахунків щодо використання прибутків, затрат на виробництво, платежів до бюджету, своєчасність і правильність складання звітності (бухгалтерська, податкова, статистична), взаємодія з контрагентами, звірка розрахунків, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, контроль за рухом коштів по рахунках та через касу, участь у автоматизації бізнес-процесів. Знання 1С бух. 8.3, М.Е.Doc, Клієнт Банк.

Інженер-конструктор. Заробітна плата: 12 тисяч гривень. Обов'язки: участь у розробці нових виробів с/г техніки, проектування оснастки для впровадження виробів у серійне виробництво. Обов'язкові знання і навики роботи в CAD-програмах: КОМПАС-3D, Autodesk Inventor, Solid Works; знання норм і правил оформлення документації згідно ЄСКД, розуміння технології виробництва. Адреса п-ва: Волинська обл.,Ківерцівський р-н, с.Дідичі, вул. Робітнича, Організовано доїзд до місця роботи.

Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Заробітна плата: 12 тисяч гривень. Обов'язки: досвід роботи з відсадною машиною, струнна різка, розробка нових рецептур печива.

Менеджер (управитель) із збуту. Заробітна плата: 10 тисяч гривень. Обов'язки: розширення ринків збуту продукції, комунікабельність, вміння працювати на результат. Наявність посвідчення водія, категорія «В». Досвід роботи  менежером із збуту.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром