П'яний озброєний хуліган виявився сержантом поліції

01 Березня 2017, 14:23
1945

До трьох луцьких молодиків вчора ввечері, 28-го лютого, підійшов озброєний чоловік напідпитку, назвався представником влади і почав сипати погрозами.

Хлопці скрутили хулігана, викликали поліцію і представників «Варти порядку», повідомляє видання «Волинські новини»

«Ми троє йшли з тренувального залу, повз проходили двоє п’яних чоловіків. Раптом, один із них дістав пістолет та направив у наш бік – почав погрожувати: «Що, спортсмени?! Зараз я вам покажу!». Його товариш почав заспокоювати свого друга, тримати його. Ми перелякалися та пройшли далі, він знову почав кричати у слід та дістав зброю. Тому зателефонували знайомим, у «Варту порядку», в міліцію. Згодом затримали хулігана. Чоловік почав знову хапатися за пістолет, махати своїм посвідченням міліціонера. Ми в нього вилучили зброю. Після цього завезли порушника в наркодиспансер, бо він був у стані алкогольного сп’яніння», – розповідає один із очевидців.

«Телефон віддайте й «ксіву», я «потєрпєвший», – запевняв чоловік. Із цього приводу редакція видання звернулася за коментарем в поліцію. Правоохоронці повідомили, що з’ясовують деталі, зокрема визначають, чи це їхній працівник. Деталі пообіцяли дати згодом.


 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром